Spuiterij

Binnen het bedrijf Van der Valk Schilders is de spuiterij in ruim 13 jaar uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel. Van der Valk Schilders heeft op dit vakgebied vele projecten gerealiseerd voor particuliere opdrachtgevers en diverse bedrijven in de bouwsector en meubel- en interieurbouw.

Bij ons kunt u praktisch alle materialen laten behandelen in alle denkbare kleuren en afwerkingen. Graag adviseren wij u over de diverse mogelijkheden.

Kozijnen spuiten

Van der Valk Schilders beschikt over een professionele spuiterij met een speciale spuitcabine Voor het spuiten van kozijnen en ramen. Voor diverse aannemersbedrijven spuiten wij de kozijnen en ramen in onze spuiterij In de grondverf. De grondverf wordt in 2 lagen aangebracht met een dikte van 80 mu. Indien gewenst worden zij ook afgelakt.  Om de kozijnen efficiënt en met zo min mogelijk beschadigingen door de spuiterij te vervoeren is er een zogenaamd trolleysysteem aangebracht. Met dit systeem kunnen de kozijnen automatisch omhoog en omlaag worden gebracht en is het mogelijk de kozijnen door de spuiterij te laten rijden.