En er is meer...

Spuitwerk op locatie

De techniek heeft zich sterk ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is het nevelarm spuiten op locatie. Door nieuwe technieken is het mogelijk dat wij in uw bedrijf of woonhuis de plafonds, wanden en het houtwerk met watergedragen verfprodukten kunnen spuiten. Het gunstige hiervan is dat het een zeer hoogwaardig afwerkingsresultaat geeft met de voordelen van een watergedragen verfsysteem.       

Enkele voordelen zijn:                                                                                                                           

Stucwerk

Stucwerk is een fraaie wandafwerking die o.a. kan worden toegepast op metselwerk, gipsplaten en als ondergrond voor behang en schilderwerk

Wandafwerking

Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, vaak met een juiste voorbehandeling vooraf. Denkt u dan vooral aan behang. Dit is het meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u! Zowel glasvezel-, vlies-, duplex-en vinylbehang.

Schadeherstel

Als het nodig is voeren wij houtrotreparaties uit of doen deelvervanging van gevelonderdelen. Wij maken gebruik van de beste materialen en volgen we precies het renovatie- of restauratieplan.